Esports

L'equip vilasecà Petit Comité s'emporta el triomf de les 24 hores de futbol sala Ciutat de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
 A dalt, darrers minuts de la final entre Fincas Legna i Petit Comitè. A sota, el Petit Comitè en el moment de rebre el trofeu
L'equip vilasecà Petit Comitè ha estat el guanyador de la segona edició de les 24 Hores de futbol sala Ciutat de Cambrils al imposar-se en la final al Fincas Legna, de Reus en un partit força disputat i que es va haver de resoldre a la tanda de penaltis. El Fincas Legna havia arribat a la mitja part amb el resultat de 3 a 1 al seu favor. A la segona part, el Petit Comitè va remuntar el resultat i es va posar pel davant amb un 3 a 4. A falta de dos minuts per a l'acabament del partit, els reusencs van empatar. La pròrroga no va servir per desfer l'empat i després de llançar cinc penaltis per banda, el Petit Comité es va emportar el trofeu de guanyador i els 600 euros del premi de campió. El Fincas Legna, com a subcampió, es va emportar 400 euros.
D'altra banda, el Churrerias Martorell va quedar en tercera posició, amb un premi de 200 euros, a l'imposar-se al Pinturas Ruiz després d'acabar amb un resultat de 5 a 5 i decidir-ho tot en el llançament de penaltis.

També hi va haver premi per a l'equip més esportiu, que va ser el Pinturas Ruiz i per l'equip menys golejat, Los Jugones. D'altra banda, es va reconèixer com a millor jugador de la final a Antonio Ruiz del Petit Comitè i com a màxim golejador a Marc Bayarri, del Pinturas Ruiz.


20 equips inscrits


Les 24 Hores de futbol sala Ciutat de Cambrils l'han disputat 20 equips que s'han repartit en 5 grups. La competició va començar el dissabte a la tarda i es va celebrar a les dues pistes del Palau Municipal d'Esports. Segons expliquen els organitzadors, el CFS Mediterrani-Cambrils, no s'ha pogut arribar a la xifra dels 24 equips degut a que aquest cap de setmana coincidien altres competicions de futbol sala a la demarcació. Tot i això, es mostraven molt satisfets de la participació obtinguda.




Comenta aquest article