Informació general

Les obres de remodelació del barri de la Llosa s'iniciaran a meitats del proper mes de setembre

Per Berta Ruiz

Aspecte del carrer de les Orquídies, al barri de la Llosa

Les obres de remodelació del barri de la Llosa s'iniciaran el proper 15 de setembre, segons ha confirmat la regidora dels barris de Ponent –Anna Peláez– a Revista Cambrils Diari Digital.

Després de diversos endarreriments en l'inici de les obres, ja que s'ha hagut de refer el projecte en alguns aspectes i també s'ha consensuat i acordat amb els veïns alguns temes del projecte de remodelació, ara ja s'han adjudicat totes les obres i després de l'estiu es podran iniciar els treballs.

Aquesta data ja ha estat comunicada als veïns del barri en la celebració del darrer consell de barri de Ponent, i ja s'han exposat tots els temes referents a mobilitat, aparcaments al barri i s'ha arribat a un consens amb els veïns sobre els sentits de la circulació en els diferents carrers.

Recordem que el projecte es durà a terme en tres fases. La primera fase que és la que ara es durà a terme, comprendrà la zona que va des del carrer de les Orquídies fins a tocar de la via del tren. Aquesta primera fase d'execució s'iniciarà el 15 de setembre i tindrà un termini de 18 mesos. Per aquesta primera part de les obres es comptarà amb un pressupost de 4.217.430 euros. Un cop finalitzi aquesta primera fase es licitaran i s'adjudicaran la segona i tercera fase de les obres, que aniran des del carrer de les Orquídies en sentit cap al mar.

Comenta aquest article