Informació general

Tot a punt per celebrar els actes festius de la Mare de Déu del Carme

Per Redacció



Imatge de la processó de l'any passat
Avui s'inicien els actes festius de la Mare de Déu del Carme a les 10 de la nit amb una cantada d'havaneres a la platja del Regueral amb els grups Tram i Boira. També es servirà rom cremat per a tothom.

El dia central de la festa serà demà dimecres 16 de juliol, festivitat de la Mare de Déu del Carme. A partir de les 10 del matí a la Llotja de Pescadors, hi haurà sardinada popular –organitzada per la Confraria de Pescadors– amb cinc sardines més pa i vi a 2 euros. A la tarda es farà la tradicional processó, que s'iniciarà a les 18 hores des de la Parròquia de Sant Pere amb l'actuació del Cor de Sant Pere, des d'on s'anirà cap al moll de ponent per realitzar la processó per mar i l'ofrena a la Mare de Déu del Carme. La processó serà acompanyarà pel grup de timbalers Cop de Cap de Cambrils, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, l'Arjau Vela llatina de Cambrils i la Cobla Reus Jove.

Demà al vespre també es farà la inauguració de l'escultura "A tota vela" de José Ángel Merino López –guanyadora de la 2a edició del Premi d'Escultura en Espai Públic Vila de Cambrils– i que està instal·lada  a la rotonda de davant del Patronat de Turisme.  Durant l'acte es realitzarà un enlairament de globus i s'interpretarà la sardana "La platja de Cambrils" per part de la Cobla Reus Jove

Els actes de la Mare de Déu del Carme finalitzaran a les 22 hores al parc del Pescador amb una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove i els Amics de la Sardana de Cambrils.

Comenta aquest article