Informació general

La Guàrdia Civil efectua dues detencions per robatoris realitzats a Cambrils

Per Redacció

Aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha realitzat dues detencions per robatoris realitzats a Cambrils.

El passat diumenge 13 de juliol a les 11:30 hores, el grup d'investigació de la Guàrdia Civil de Cambrils va detenir a un veí de Cambrils de 26 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació comesos la tarda del dia 12 de juliol en dos establiments comercials. Segons fonts de la Guàrdia Civil, el detingut hauria intimidat i amenaçat a les dependentes d'aquests establiments amb una xeringa per tal d'apropiar-se del diners de la caixa registradora. Entre els dos robatoris es van sostreure 300 euros.

El presumpte autor va ser detingut després de les gestions dutes a terme per la Guàrdia Civil i després de ser identificat per les víctimes. El detingut va passar a disposició del Jutjat número 1 de Reus.

Detingut a Salou el presumpte autor d'un robatori comès a Cambrils el 7 de juliol

El divendres dia 11 de juliol a les 23:35 hores la Guàrdia Civil de Salou va detenir un home de 35 anys de nacionalitat georgiana i amb domicili a Salou com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

El robatori es va cometre el dilluns 7 de juliol en un domicili de Cambrils i el detingut s'hauria apropiat de diversos objectes, joies i un telèfon mòbil. La investigació duta a terme per la Guàrdia Civil va determinar la implicació del detingut en el fet delictiu i es va poder recuperar el mòbil sostret.

El detingut ha passat a disposició del Jutjat numero 1 de Tarragona.

Comenta aquest article