Informació general

La pluja de dissabte provoca inundacions en el litoral cambrilenc

Per Redacció

Imatge de la riera durant el temporal de dissabte a la tarda

La pluja va ser la protagonista del passat dissabte a Cambrils. Diverses activitats programades per aquesta jornada es van haver d'ajornar a causa de la pluja.

A partir de les 5 de la tarda la pluja va començar a caure en el nostre municipi on en alguns moments també es va poder veure com queia pedra. Els punt més àlgid del temporal va tenir lloc entre les 5 i les 6 de la tarda del dissabte, tot i que la resta del dia i la nit va continuar plovent en diferents intensitats. Segons meteocambrils a la zona del Regueral es van registrar 54 l/m2 i a la zona de la Parellada 44 l/m2.

La pluja va provocar diverses inundacions en els baixos d'algunes cases i va afectar sobretot el litoral cambrilenc. També es va veure afectat el pas pel pont de la via situat a l'avinguda de Països Catalans, que es va haver de tallar ja que va saltar la tapa del clavegueram i es va inundar la zona. Una altra mostra del temporal va ser l'Hotel Augustus que va quedar incomunicat durant la pluja, impedint que els hostes poguessin sortir del recinte.

Cal destacar que a Salou el temporal va afectar en major mesura, arribant a observar-se petits tornados que aixecaven hamaques i van fer caure pins.

Comenta aquest article