Esports

33 equips participen en la VI edició de l'Streetball 3x3 Cambrils, tot i que la pluja desllueix la competició durant la tarda

Per Berta Ruiz

Moment d'un dels partits disputats durant el matí al passeig de les Palmeres

Durant la jornada d'aquest passat dissabte es va disputar la VI edició del Torneig Streetball 3x3 a Cambrils, organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils juntament amb la col·laboració del Club Bàsquet Cambrils, dins dels actes del 25è aniversari del club.

33 equips participants

El torneig va comptar amb la participació d'un total de 33 equips, que es van repartir en dues categories: 18 equips ho van fer en la categoria de més de 18 anys i els 15 equips restants ho van fer en la categoria de menors de 18 anys. De bon matí, cap a les deu, es va iniciar el torneig a les cistelles instal·lades al passeig de les Palmeres. Durant aquestes primeres hores de la competició, es van disputar tots els partits en les categories de menors de 18 anys. Tot i jugar sota un cel força amenaçador, es va poder completar la jornada matinal de competició amb total normalitat.

Durant el matí, es van disputar tot un seguit de partits repartits segons les edats dels jugadors. Es van jugar dos partits de minibàsquet –d'entre 8 i 11 anys–, 6 partits en la categoria infantil –amb jugadors d'entre els 12 i els 14 anys– i 7 partits en categoria júnior –entre els 15 i els 17 anys–. Pel que fa a la procedència, cal destacar la important participació d'equips locals, així com d'altres provinents de poblacions properes, i inclús de la demarcació de Barcelona.

En la categoria de menors de 18 anys, els resultats van ser els següents: en la categoria de minibàsquet el triomf va ser per "Los Locos" i en segona posició van quedar els "Basquetmania". En la categoria infantil, el primer lloc va ser per "All Stars", seguits de "Podemos los Filetes" i en tercer lloc "Badj". En la competició de la categoria júnior, el triomf va ser per "Zanahorias en celo", el segon lloc va ser per "MVP" i el tercer lloc va ser per "Las 2+2".

La pluja aigualeix l'Streetball, tot i que el Palau Municipal d'Esports acull als participants

A la tarda es va disputar la segona part del torneig, en aquest cas en la categoria sènior, amb tots els jugadors majors de 18 anys.

Abans d'iniciar-se els partits, i sota un cel molt amenaçador, l'organització va prendre la decisió de traslladar la competició al Palau Municipal d'Esports. Pocs minuts després de decidir traslladar l'Streetball al Palau Municipal d'Esports, va caure sobre Cambrils una espectacular tempesta de pluja i inclús pedra.

18 equips en la categoria sènior es van reunir en la competició, amb força jugadors locals, però també d'altres procedents de Tarragona o Lleida. La competició es va dividir en tres grups de sis equips, per tal de disputar un total de 48 partits. Finalment, en la classificació final de majors de 18 anys, el triomf va ser per "Abstracción Nocturna", seguits de "Class Life Sport", el tercer lloc va ser per "TGN City" i el quart lloc va ser per "No llego, no llego".
Als guanyadors de cadascuna de les categories se'ls hi va fer entrega dels trofeus, i a tots els participants també se'ls hi va regalar una samarreta commemorativa de la VI edició de l'Streetball 3x3 Cambrils.

Comenta aquest article