Informació general

La 2a Trobada de Diables del Baix Camp es veu molt deslluïda per la pluja

Per Anna Fargas

Les colles de diables van voler realitzar l'encesa final tot i la pluja

La 2a Trobada de Diables del Baix Camp, organitzada pel Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres, es va veure molt deslluïda per la pluja del dissabte. Molts dels actes previstos es van haver d'anular mentre que es van buscar opcions alternatives pels altres.

Tot i la pluja el correfoc es va iniciar

L'espectacle infantil, que estava previst realitzar-se a la plaça d'Espanya, es va haver d'anular quan mancaven 5 minuts pel seu inici ja que a partir de les 17:30 hores va ser quan va començar la forta pluja. Tot i això es va repartir la xocolata i la coca que s'havia preparat entre les persones que es congregaven sota els porxos de la plaça.

Pel que fa a la tabalada prevista per les 19 hores també es va haver d'anular, però es va decidir realitzar-la, sense cercavila, a la plaça del Setge a les 20:30 hores just abans de l'inici del correfoc.

Cal destacar que tot i la pluja que va tornar a caure a partir de les 21 hores, les colles participants van decidir iniciar el correfoc, però l'intens xàfec va provocar que mitja hora més tard es realitzés l'encesa final a la mateixa plaça del Setge i les colles es retiressin al CEIP Joan Ardèvol.

Finalment el sopar previst al parc del Pinaret es va realitzar al CEIP Joan Ardèvol.

Jacob Gil, president dels Cagarrieres, "vull destacar la voluntat de la gent que ens va venir a ajudar i les ganes de les colles per tirar"

Jacob Gil, president del Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres, va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "ho teníem tot molt ben plantejat però per culpa del temps no es va poder dur a terme tal i com estava organitzat".

Un total de 500 persones, entre colles participants i col·laboradors van participar en la Trobada, Gil va voler destacar que "no va marxar cap col·laborador tot i la pluja, es van quedar tots a ajudar en el canvi d'ubicació de sopar al CEIP Joan Ardèvol", a més també va valorar "la voluntat de la gent que ens va venir a ajudar i les ganes de les colles per tirar tot i la pluja".

L'entitat es reunirà aquesta setmana per valorar les conseqüències de la pluja i les futures possibilitats per tal de poder realitzar alguns dels actes que no es van poder dur a terme com el petit homenatge a l'antiga colla de diables del Barri de l'Eixample previst a l'inici del correfoc.

Comenta aquest article