Societat

La pluja anul·la gairebé tots els actes de la 1a Trobada de Veïns dels Ametllers

Per Anna Fargas

Imatge del taller de bijuteria que es va dur a terme dissabte al matí

La 1ª Trobada dels veïns dels Ametllers va haver de suspendre tots els actes previstos per la tarda del dissabte a conseqüència de la forta pluja. Els actes estava previst realitzar-los al carrer de Pisa davant del col·legi Guillem Fortuny i era allí on estava instal·lat l'escenari on s'havien de dur a terme les activitats de la tarda i la nit.

La pluja que va començar a caure a la tarda va impedir que es realitzés l'actuació del grup d'animació infantil "Rovell d'ou" prevista per les set de la tarda, i el ball amb l'orquestra "París La Nuit" a dos quarts d'onze de la nit on també s'havia de repartir coca i cava.

Tot i això durant el matí del dissabte si que es van poder realitzar les activitats esportives com futbol sala, dards o K.O. bàsquet i els tallers de pintura, bijuteria i jocs de taula a les instal·lacions del Col·legi Guillem Fortuny.

Una segona oportunitat per la Trobada

Antoni Tost, president de l'Associació de Veïns Els Ametllers, va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que aquesta Trobada "era un repte per nosaltres, som una associació nova que s'ha constituït fa uns 8 mesos, i ho hem preparat amb mola il·lusió moltes ganes i molta empenta". Tost va voler destacar i agrair l'ajuda de tots els veïns de Els Ametllers que "van ajudar a desmuntar sota la pluja i van donar suport".

Durant aquesta setmana l'associació es reunirà per tal de valorar els inconvenients que ha provocat no realitzar els actes previstos i, tal i com va comentar Antoni Tost, s'estudiarà la possibilitat de tornar a realitzar la Trobada aquest mateix estiu "per treure'ns el mal gust de boca". Tot i això, Tost va comentar que "esperem tornar a realitzar-la l'any vinent i en lloc d'un dia poder fer tot el cap de setmana de festa".

Comenta aquest article