Esports

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer finalitza el seu II Campus Formatiu de Futbol amb la participació de més de 90 nens i nenes

Per Berta Ruiz

Imatge de grup de tots els participants al II Campus Formatiu de Futbol del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

El passat divendres a la tarda es va posar el punt i final al II Campus Formatiu de futbol del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, que s'ha realitzat a les instal·lacions del col·legi La Salle durant les dues darreres setmanes del mes de juliol.

Durant la primera setmana hi van participar 43 nens i nenes; mentre que durant la segona setmana hi van prendre part 47 nens i nenes, que han pogut practicar futbol i també d'altres activitats complementàries. De fet, el planing del dia va ser molt complet: de bon matí es rebia als nens a l'escola i entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de dotze es realitzava el primer entrenament de futbol; després els nens i nenes es podien dutxar, i tot seguit marxaven cap a la piscina del Palau Municipal d'Esports. Al migdia, l'escola també els oferia servei de menjador i després de l'àpat, des de les tres i fins les cinc de la tarda es realitzaven classes d'anglès i d'altres activitats i tallers complementaris. A les cinc de la tarda hi havia una estona per berenar i després es feia el segon entrenament del dia, fins finalitzar la jornada cap a les set de la tarda.

Un dels coordinadors del campus –Joan Ros– valorava molt positivament a Revista Cambrils Diari Digital aquest segon any d'experiència, que a més d'haver sigut tot un èxit d'organització, ha comptat amb el doble de participants que l'any passat.
De fet, aquest segon campus de futbol segueix amb la idea de l'AMPA del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer d'incentivar el futbol de base a l'escola, i al mateix temps oferir activitats de lleure als més petits durant els mesos d'estiu. L'empresa Tecnifutbol ha estat l'encarregada d'organitzar aquesta estada esportiva, que ha comptat amb 5 tècnics i dos monitors.

Divendres a la tarda, i per tancar el Campus es va organitzar un partidet entre els pares i els jugadors i també es va oferir un refrigeri per a tots els participants.

Comenta aquest article