Informació general

Ports de la Generalitat retira el mobiliari de les terrasses de quatre establiments de la façana marítima

Per Anna Fargas

Imatge d'aquest matí retirant els elements que ocupaven la via pública d'un dels establiments

Ports de la Generalitat ha recollit a primera hora d'aquest matí els elements que ocupaven la via pública, com taules i cadires, de 4 establiments de restauració de la façana marítima.

Des de les 9 del matí i durant dues hores els treballadors de Ports de la Generalitat s'han encarregat de recollir aquests elements dels establiments que, segons la gerent de Ports, tenien un expedient sancionador. Segons ha explicat la gerent de Ports de la Generalitat en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital "Ports es va reunir amb l'Associació d'Hostaleria de Cambrils i aquests ens van demanar que la façana del port tingués unes condicions adequades".

El 12 de juny Ports de la Generalitat repartia una carta als hostalers de la façana del port advertint que "s'haurà de procedir al cessament de les conductes constitutives d'infraccions administratives en l'àmbit portuari. En cas contrari, Ports de la Generalitat procedirà subsidiàriament a retirar els béns, instal·lacions i objectes que pertoqui. Les despeses derivades de la retirada aniran a càrrec del seu propietari". La gerent de Ports de la Generalitat ha explicat que després d'un mes d'haver enviat la carta "vam avisar l'Ajuntament i hem retirat els elements que no han d'estar a la façana, amb el suport de la Policia Local".

Comenta aquest article