Cultura

El grup cambrilenc Ego és finalista del Concurs de Música per a Joves Reus 2008

Per Redacció

El grup cambrilenc Ego ha estat seleccionat pel jurat del Concurs de Música per a Joves Reus 2008 com un dels grups que participaran en la final del certamen que organitza la regidoria de Joventut i l'IMAC de l'Ajuntament de Reus i que tindrà lloc durant les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia.

Aquest jurat format per periodistes, crítics musicals, músics, promotors i professionals del sector han seleccionat el grup cambrilenc de pop-rock alternatiu Ego; el grup reusenc de rock La Perra Gorda i el grup de rock fusió Carcharodón Carcharías de Badalona per participar en el concert de la fase final del concurs.

Enguany, un total de 53 grups s'han presentat al certamen. D'aquests se'n van seleccionar sis per participar en la fase prèvia que va tenir lloc el passat divendres 4 de juliol. Aquestes sis formacions van ser els cambrilencs Ego; Espart de Valldoreix; La Perra Gorda de Reus; Mahogo d'Igualada; Suit Momo de Vilanova i la Geltrú i Carcharodón Carcharías de Badalona.

Propers concerts

La formació musical Ego va iniciar la seva trajectòria musical l'any 2006 com una formació de pop rock utilitzant melodies de piano i violoncel que donen un estil personal a les seves cançons. El grup  actuarà a Cambrils al pub Bizar el proper 17 d'agost. També participarà en els concerts DO Tarragona 2008 el 21 de setembre i el 3 d'octubre realitzarà una actuació a la Sala Garage de Salou, finalment cal destacar que el 16 d'octubre els Ego tenen una cita a la Sala Sidecar de Barcelona.


Comenta aquest article