Cultura

L'organització del Festival FEC Cambrils-Reus ja comença a preparar l'onzena edició del Festival Europeu de Curtmetratges

Per Redacció

Després de celebrar-se enguany la desena edició del Festival FEC Cambrils-Reus, l'organització del festival ja comença a escalfar motors per acollir el XI Festival Europeu de Curtmetratges.

Des de l'organització se seguirà apostant per acollir un festival "madur, professional, on coincideixin públic, estudiants, directors de cinema, programadors i creadors audiovisuals. Un lloc de trobada, on tot allò que es pot veure difícilment arribarà al circuit comercial. El festival és un dels primers aparadors de l'any en projectar els millors curtmetratges estatals i europeus realitzats l'any anterior".

El FEC continuarà en la seva línia, i Cambrils i Reus seran les dues seus de projecció del festival. A Cambrils es projectaran els curtmetratges estatals i Reus acollirà la secció internacional. A més, també continuaran les activitats habituals d'ambdós certàmens, com el concurs de microfilms, el crèdit universitari per a estudiants, les exposicions i d'altres sessions especials dins del Festival FEC.

Pel que fa a les dates, el concurs estatal se celebrarà a Cambrils entre el 25 i el 28 de febrer de 2009 i el concurs europeu se celebrarà a Reus, entre els dies 4 i 7 de març de 2009. A la pàgina web del festival www.fecfestival.com es podran trobar i descarregar les bases i la fitxa d'inscripció per a la propera edició del festival. La data límit és el proper 30 de novembre. A més, en aquesta onzena edició hi haurà 14.500 euros en premis.

Comenta aquest article