Cultura

El Cambrirock 2008 s'amplia amb 5 dies de concerts

Per Anna Fargas



Erik López i Jordi Savall, en la roda de premsa de presentació del Cambrirock, ahir al matí
El Cambrirock 2008 es va presentar ahir al matí amb la novetat que aquest any els dies de concerts s'amplien de 4 a 5, la presentació va anar a càrrec de Jordi Savall –regidor de Joventut i Festes– i Erik López –membre de l'Associació de Músics de Cambrils–. En aquesta edició el festival, organitzat per l'Associació de Músics de Cambrils, Music From Tamarit i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, s'iniciarà el dimecres dia 20 d'agost i finalitzarà el diumenge 24.

Es canvia d'espai però no de zona

A causa de les obres del tren, el festival no es realitzarà en el mateix espai que l'any passat sinó que, tal i com va explicar Jordi Savall, "es durà a terme al mateix lloc on es va fer la Fira del Cavall, entre els dos nous camps de futbol i el Parc del Pinaret".

L'espai compta amb 6.500 m2 on, aquest any, només hi haurà un escenari on es realitzaran tots els espectacles. Seguint en la línia de l'any passat, l'espai disposarà d'una zona per la Creu Roja amb ambulància i equip mèdic.

Pel que fa als aparcaments, Savall va explicar que es podrà aparcar a la mateixa zona "a més dels pàrquings gratuïts alternatius a 300 o 400 metres de distància com són l'aparcament del costat de la riera davant del supermercat Mercadona, l'aparcament de "l'Hort del Cuchillo" darrere la Bòbila, aquest si està enllestit, i la plaça de l'Ajuntament".

Cada dia es presentarà un estil diferent i dels 5 dies de concerts 2 seran de pagament

Des de l'organització s'espera que l'afluència de públic sigui la mateixa que l'any passat. Pel que fa a les entrades, Jordi Savall va voler destacar que "de 5 dies se'n paguen 2, el dijous i el divendres, en canvi l'any passat de 4 dies se'n van pagar 3". Per aquests dos dies de pagament s'ha preparat un abonament de 34 euros.

Pel que fa als concerts que s'oferiran, Erik López va explicar que cada dia es presentarà un estil musical diferent, "per això hem volgut ampliar un dia més el festival, a més de per donar sortida a grups de Cambrils".

El dimecres dia 20 s'obriran les portes a les 7 de la tarda i, tal i com va explicar López, "serà el torn del rock i el heavy". El cap de cartell serà Saratoga i hi intervindran quatre grups cambrilencs: Cuerda Floja, Melancomia, Kota Zero i Unchained, a més de Ankor, RSK, Otra Cara i Kill Us. Es preveu que la primera jornada finalitzi sobre les 3 de la matinada.

Dijous dia 21 serà el torn del hip hop, els caps de cartell seran La Excepción i Orishas però també hi intervindran els artistes cambrilencs Synno i Exprese. El concert del dijous serà de pagament i s'obriran les portes a les 10 de la nit. El preu de l'entrada anticipada és de 18 euros i a taquilla de 23 euros.

Divendres dia 22 la jornada es centrarà en la fusió d'estils de rumba, flamenc i pop, i tornarà Muchachito Bombo Infierno, que ja va actuar en la darrera ocasió, amb Los Delinquentes. S'obriran les portes a les 10 del vespre i els concerts s'allargaran fins les 6 de la matinada ja que després dels dos grups intervindrà la Dj Dijeila. El concert de divendres també serà de pagament l'anticipada a 20 euros i a taquilla 24 euros.

El dissabte 23, també s'obriran les portes a les 10 de la nit i la jornada s'allargarà fins les 6 de la matinada. Serà el torn de l'electro-pop i hi intervindran Pastora, Fangoria i Chimo Bayo.

Finalment, el diumenge 24 es tancarà el festival amb la jornada dels grups en català, el cap de cartell serà Albert Pla, i també hi intervindran els cambrilencs Toquem Fusta a més de Repsect Mark, Skatacrak i Baeturia. Les portes s'obriran a les 7 de la tarda i es preveu que finalitzi a les 2 de la matinada.

Pel que fa a la venda d'entrades anticipades a Cambrils es poden comprar al PIJ i al Patronat de Turisme. Els altres punts de venda seran el Tick Tack Ticket, Quick a Reus, Arsis a Tarragona, Fotoprix a Torredembarra, Casa Andreu a Vilanova i la Geltrú i Gong Discos a Valls.

Comenta aquest article