Informació general

L'Ajuntament de Cambrils adquireix 100 PDA's per a la Policia Local

Per Redacció



Imatge d'agents de la Policia Local utilitzant les noves PDA
L'Ajuntament de Cambrils ha adquirit 100 PDA's per valor de 120.000 euros –segons informacions de l'Ajuntament– per repartir entre els agents de la Policia Local de Cambrils, per tal de gestionar les incidències en temps real.

Els agents despondran d'aquest aparell per agilitzar tràmits d'incidències, d'infraccions, confeccionar documents i millorar les comunicacions. Aquest nou sistema repercutirà en la reducció de temps i recursos empleats en cada actuació i modernitzarà l'actual sistema de gestió, agilitzant tots els processos i informatitzat als agents, que ara ho podran fer tot via internet i a peu del carrer. Tindran accés a les bases de dades de BASE Tarragona i a les de la Direcció General de Trànsit, a banda de a documents, ordenances i padrons d’habitants i de vehicles.

A banda, des de la central, la sala de coordinació podrà enviar missatges massius a totes les unitats, de manera que podran rebre ordres dels seus superiors o coordinar actuacions en només uns segons. 
La PDA, a més, consta de servei telefònic i de carrerer, de tal forma que, si un ciutadà necessita ajuda, podrà donar-li informació real i fidedigna al moment. El software de la PDA ha estat dissenyat per la Diputació de Tarragona, així com el concurs públic d'adquisició de l'aparell.

Aquest sistema ha permès a l'Ajuntament de Cambrils adaptar aquest sistema de manera més econòmica i molt més avantatjosa, donat que tot el projecte s’ha desenvolupat conjuntament amb altres municipis.

Comenta aquest article