Esports

A falta de dues proves per acabar la Lliga Catalana de Llaguts sis tripulacions cambrilenques tenen opció a fer podi

Per Redacció

Un moment de la competició d'aquest passat cap de setmana

El passat diumenge 6 de juliol es va organitzar a Torredembarra la IV Regata de la Lliga Catalana de Llaguts.

A la competició hi van participar un total de 81 tripulacions d'arreu de Catalunya, fet que demostra l'èxit de participació d'aquesta regata. El club cambrilenc Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils ho va fer amb 9 embarcacions, sent el club amb més tripulacions inscrites. Els resultats obtinguts pels cambrilencs també van ser molt bons.

En la categoria infantil van quedar quarts; les cadets femenines van quedar segones; els cadets masculins van quedar sisens; les sènior femenines van ser tretzenes; els sèniors masculins van quedar novens i dels veterans: l'equip masculí va quedar segon i l'equip B novens. Les veteranes A van ser segones i les B van quedar sisenes.

A dues proves per acabar la Lliga Catalana de Llaguts, sis de les tripulacions dels Vogadors de Cambrils tenen possibilitats de fer podi. Les localitats de Roses i d'Amposta seran l'escenari de les properes cites esportives, per acabar amb el Campionat de Catalunya a Lloret de Mar el proper 24 d'agost.

Els resultats obtinguts en la Lliga Catalana donaran l'opció a les tripulacions locals a participar en el Campionat d'Espanya que es celebrarà a Màlaga entre el 27 i 28 d'agost. Aquesta prova que es disputarà amb el prototip de llagut del mediterrani.

Comenta aquest article