Informació general

El Nou Cambrils s'omple de festa i animació amb les seves festes de barri

Per Berta Ruiz

Un moment de la festa de l'escuma que va fer-se ahir a la tarda al parc de Nou Cambrils

El barri de Nou Cambrils va viure aquest passat cap de setmana el seu cap de setmana més festiu amb les seves festes de barri.

El divendres a la nit, es va donar el tret de sortida amb el pregó de festes, que enguany va anar a càrrec de la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils i també regidora del barri de Nou Cambrils –Anna López–. A continuació, es va tancar la primera jornada festiva amb un ball a càrrec de l'orquestra Macambos.

Bicletada popular, jocs i actuacions

La jornada de dissabte es va iniciar al matí amb una bicicleta popular, en la què hi van prendre part un centenar d'aficionats i veïns del barri– que van fer un recorregut fins a la zona del port, i novament fins al barri. Es va oferir un refrigeri a tots els participants, i durant tot el migdia, els més petits també van poder participar en jocs inflables.
A la tarda, també es van preparar jocs, jocs inflables i contes per als més petits i també un bon berenar. Cap a vespre, es va seguir la festa amb una actuació de dansa del ventre i una actuació de sevillanes amb el coro Rociero Virgen del Camino. Després d'aquests actes, els socis també van poder recollir els seus tortells, i els més petits també van poder seguir la festa amb jocs inflables. A partir de la mitjanit, ja es va tancar la jornada de dissabte amb un ball espectacle a càrrec del grup La Habana.

Esmorzar popular, berenar i festa de l'escuma

Ahir diumenge, es van engegar els actes de bon matí amb un esmorzar popular a base de pa, pernil i "zurracapote" (sangria). Després, cap a les dotze del migdia, Rosana Andreu va oferir una sessió de "Contes marranos" a tota la canalla.

Ja a la tarda, va seguir la festa amb un berenar amb coca i xocolata, i després festa de l'escuma. Els més petits van poder gaudir, tot mullant-se i remullant-se amb l'aigua i l'escuma provinents d'uns canons. A la nit, es va oferir una sessió de cinema a l'aire lliure i finalment, a dos quarts de dotze de la nit, es van tancar les festes del barri amb un fi de festa amb el Ball de Diables de Cambrils.

Juan Antonio Merino, nou president de l'Associació de Veïns de Nou Cambrils

El recentment escollit nou president de l'Associació de Veïns del Barri de Nou Cambrils –Juan Antonio Merino– feia una valoració molt positiva a Revista Cambrils Diari Digital, ja que tots els actes previstos es van poder celebrar amb total normalitat, i es va comptar amb una bona participació dels veïns, tot i que Merino, també va reclamar una mica més de participació i col·laboració dels veïns del barri.

Comenta aquest article