Informació general

La Fira Fora Stocks posa al carrer una setantena de carpes amb la liquidació de productes de tota mena

Per Anna Fargas

Aspecte del passeig del Regueral, ahir al matí

La Fira Fora Stocks es va dur a terme aquest cap de setmana a l'avinguda de la Diputació. La fira –organitzada per la Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert– es va realitzar de 10 del matí a 10 de la nit tant dissabte com diumenge i hi van participar 40 comerços amb una setantena de carpes.

Les parades es van muntar al llarg del passeig marítim a la zona del Regueral, just davant de la platja. Els comerços van posar a la venda una liquidació de productes de tota mena, com ara roba esportiva, roba de bany, roba infantil, sabateria, equipament per a la llar i decoració, joguines i altres articles molt variats.

Pel que fa a l'afluència de públic, Sílvia Coll –dinamitzadora comercial– va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "inclús hi ha hagut moments amb més afluència de gent de la que hi acostuma a haver cada any". Pel que fa a la satisfacció dels comerços, Coll va comentar que els que han posat a la venda productes en stock i a bons preus "han venut molt, el que ha estat més difícil han estat els comerços que han presentat productes més selectes".

Comenta aquest article