Esports

49 arquers participen a Cambrils en el XX Campionat d'Espanya de menors de 14 anys de tir amb arc

Per Redacció

 
 
 A dalt, un moment de la competició. A sota, el podi amb els tres primers equips classificats
El XX Campionat d'Espanya de menors de 14 anys de tir amb arc es va celebrar aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Futbol. El campionat va estar organitzat pel Club d'Arquers Cambrils i hi van participar 49 xiquets i xiquetes menors de 14 anys procedents de les Illes Balears, Castella i Lleó, Madrid, Andalusia, Catalunya, Galícia i Castella La Manxa.

Els participants van competir dissabte i diumenge, i va ser diumenge al migdia quan es van lliurar els trofeus als guanyadors, Joan Recasens –regidor d'Esports– va ser l'encarregat de fer-ho.

Pel que fa als guanyadors, en la categoria d'arc compost masculí el campió va ser Álvaro Nieto de Madrid, el subcampió Diego Torres de Madrid i el tercer classificat va ser Raul Gutierrez també de Madrid. En la categoria d'arc recurvat femení, la campiona va ser Gisela Cárdenas de les Illes Balears, la subcampiona va ser Beatriz Rodríguez de Madrid i la tercera classificada Elena Díaz de Madrid. Finalment, en arc recurvat masculí, el primer classificat va ser Carlos Ruiz d'Andalusia, el segon mauro Pedrero de Castella i Lleó i el tercer Guillermo Gil de Madrid.

Comenta aquest article