Esports

Tres atletes del Club Atletisme Cambrils participaran aquest cap de setmana al campionat d'Espanya juvenil

Per Pere Ferrando



Sandra Álvarez durant una prova de llançament de martell
Aquest proper cap de setmana es disputarà al Estadio Mediterráneo d'Almería el campionat d’Espanya juvenil d’atletisme a l'aire lliure.

Tres seran les representants del Club Atletisme Cambrils que participaran en aquest campionat: Sandra Álvarez prendrà part en la prova de llançament de martell. Després de guanyar la medalla de bronze al campionat de Catalunya, clourà la seva excepcional temporada buscant una posició de finalista a la màxima competició estatal.
Judith Codorniu participarà al hexatló. La posseïdora del rècord de Cambrils de l’especialitat intentarà batre la seva puntuació de 2.792 punts.
Elisa Laguna també participarà al hexatló. En la seva única incursió a la disciplina de l’atleta complerta, on va quedar segona al campionat territorial, va assolir la condició de participant, reservada a les 14 millors atletes de l’Estat.

Judith Codorniu participarà en el seu tercer campionat d’Espanya, mentre que la Sandra i Álvarez i Elisa Laguna debutaran en la màxima competició estatal. Aquest fet possibilita que en aquest campionat s’assoleixi una fita simbòlica a la història del Club Atletisme Cambrils, com és el d’arribar a la xifra de 25 els atletes locals que han participat en campionats d’Espanya. A més, serà el primer cop que tres atletes de la categoria juvenil participin al mateix Campionat i també serà inèdit el fet que dues d’elles ho facin a la disciplina de les proves combinades.

L’objectiu principal de totes elles serà millorar les seves marques personals en una competició del màxim nivell de la seva categoria. Un altre objectiu serà el d’assolir la condició de finalista, plaça reservada a les 8 millors atletes d’una mateixa prova.

La competició de l'hexatló s'allargarà durant tot el cap de setmana. Les sis proves es distribuiran en tres el dissabte i tres el diumenge. D'altra banda, el llançament de martell tindrà lloc el diumenge a primera hora de la tarda.

Comenta aquest article