Esports

El Nàstic traspassa al futbolista cambrilenc Joan Oriol al Vila-real per 120.000 euros

Per Anna Fargas

El jove futbolista cambrilenc Joan Oriol jugarà la propera temporada al Vila-real després que el Nàstic fes efectiu el seu traspàs al club castellonenc per 120.000 euros.

Joan Oriol ha estat cedit pel club tarragoní les dues darreres temporades: al CF Reus a Tercera Divisió, i aquesta darrera temporada al Gavà de Segona B, equip amb el què ha disputat recentment el play off d'ascens a Segona. El jove lateral esquerre de 21 anys d'edat, no comptava aquesta temporada dins dels plans del tècnic del Nàstic de Tarragona –César Ferrando– i ara marxarà a reforçar l'equip filial del Vila-real. El Vila-real B milita actualment al grup III de Segona B, la mateixa categoria que ocupa el Gavà, el darrer equip de Joan Oriol.

Tot i que el traspàs del Nàstic al Vila-real s'ha fixat en 120.000 euros, aquesta xifra podria anar augmentant en funció del rendiment esportiu del cambrilenc. Si aquest arriba a debutar a Primera Divisió amb el Vila-real, l'equip castellonenc també hauria de pagar al Nàstic 100.000 euros més, i si arribés a disputar algun partit de la Lliga de Campions, el Nàstic rebria 600.000 euros més.

Pretemporada amb el primer equip del Vila-real

Joan Oriol es desplaçava ahir a Navata, província de Girona, amb el primer equip del Vila-real per participar en el seu estage. Manuel Pellegrini –entrenador del Vila-real– ha escollit a onze futbolistes del Vila-real B per fer la pretemporada amb el primer equip, i el cambrilenc es troba entre els escollits.

Comenta aquest article