Informació general

Intensa activitat sardanística aquest estiu a Cambrils

Per Redacció



Imatge de l'Aplec de la Sardana de Cambrils de l'any passat
Els Amics de la Sardana de Cambrils iniciaran aquest diumenge les activitats del tercer trimestre del 2008 amb una ballada de sardanes a les 22 hores al Passeig de les Palmeres. Aquesta primera activitat s'inclou dintre de la programació de l'Estiu Festiu i es realitzarà cada diumenge dels mesos de juliol i agost.

Participació en les festes de Cambrils

L'entitat participarà en la Festa de la Mare de Déu del Carme amb una ballada el dimecres dia 16 a les 22 hores al Passeig de les Palmeres amb la Cobla de Reus Jove. També participarà en la Festa Major de la Mare de Déu del Camí realitzant la tradicional ballada del 8 de setembre a l'Ermita amb la Cobla Ciutat de Cornellà. A part de la participació en aquestes dues festes, els Amics de la Sardana de Cambrils també intervindran en les festes del barri de la Llosa el divendres dia 25 de juliol i en les festes de Vilafortuny el dissabte 16 d'agost.

Dintre de les actuacions de l'entitat a Cambrils, durant el mes de setembre també tenen previst ballar el dia 11, Diada de Catalunya, al Parc del Pescador amb la Cobla Reus Jove i el dia 14 en el marc de la III Mostra d'Entitats.

28è Aplec de la Sardana de Cambrils

El dia 23 d'agost els Amics de la Sardana de Cambrils realitzaran el 28è Aplec de la Sardana de Cambrils amb les cobles Flama de Farners i Reus Jove. L'acte tindrà lloc al Parc del Pescador des de les 18:30 hores i fins les 22:30 hores i per finalitzar es celebrarà un sopar de germanor.

Comenta aquest article