Esports

L'equip SBR Competició participarà en les 24 Hores de resistència de motociclisme al circuit de Catalunya

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: el mecànic Santi Bermúdez, i els tres pilots Manel Ballespí, Aureli Martínez i Xavier Albà

L'equip SBR Competició participarà els dies 5 i 6 de juliol en les 24 Hores de Resistència de Motociclisme que es disputarà al Circuit de Catalunya de Montmeló.

Aquest equip format pel pilot amateur cambrilenc Manel Ballespí, Xavier Albà, Aureli Martínez, Òscar Amado i pel mecànic Santi Bermúdez –cap de l'equip– va presentar-se el passat divendres al vespre al restaurant Gran Chic de Cambrils, un dels principals col·laboradors i impulsors de l'equip. Durant aquesta presentació, els principals representants de l'equip van explicar a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls d'aquesta competició que els portarà a recorre ininterropudament durant 24 hores el Circuit de  Catalunya Montmeló.

El cap de l'equip Santi Bermúdez és el propietari de l'escuderia i del taller-tenda ubicat a Vilafranca del Penedès, que ha muntat l'equip. Fa uns mesos es van posar a treballar amb la idea de crear un equip que tingués aspiracions d'ocupar un lloc al podi en la categoria de superstock i van formar un equipde quatre pilots i 32 professionals més que participaran en aquesta cursa de resistència. Els quatre pilots són el cambrilenc Manel Ballespí, que tot i ser un amant de les motos mai abans havia participat en una competició; Xavier Albà i Òscar Amado i Aureli Martínez que aporta l'experiència en l'equip juntament amb Santi Bermúdez, ja que han estat presents en d'altres edicions de les 24 Hores.

70 motos en competició i 24 hores rodant

Les 24 Hores de Resistència de Motociclisme de Montmeló reuniran una setantena d'equips, que durant 24 hores –des de les tres de la tarda de dissabte fins a les tres de la tarda de diumenge– rodaran sense parar pel circuit. Durant tota la competició s'anirà fent el relleu dels pilots, així com la posada a punt de la moto amb els pertinents canvis de neumàtics, posada de gasolina, manteniment dels frens i d'altres ajustaments que siguin necessaris durant la cursa.

La moto amb la què l'equip SBR Competició té l'objectiu d'assolir el podi és un model de la marca Kawasaki d'uns 120 cavalls de potència, a la qual se l'hi ha ampliat el dipòsit. Tot i això, en aquesta categoria no s'hi poden fer gaires canvis respecte a les motos de sèrie que es poden trobar en les botigues.

Comenta aquest article