Esports

14 tripulacions prenen part a la cinquena edició de les regates populars de llaguts

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de les regates populars al port de Cambrils, el passat dissabte a la tarda

Les regates de llaguts es van tornar a convertir en un dels atractius de la Festa Major de Sant Pere. Aquesta ha estat la cinquena edició d'aquestes regates populars de les quals es va forjar la creació dels vogadors de Cambrils Vent d'Estrop i l'afició creixent cap a aquest esport.

Enguany les regates es van disputar el passat dissabte a la tarda i hi van prendre part 14 embarcacions agrupades en tres categories; masculina, femenina i mixta.

El port de Cambrils va ser el camp de regates. Les embarcacions recorrien 250 metres fins a la boia de viratge des d'on retornaven al punt de sortida.

Els resultats

Les dues embarcacions amb millors temps de cada categoria van disputar les finals. Així doncs, en la categoria masculina els vencedors van ser els cadets del Vent d'Estrop amb un temps de 2m 04' 11'' que es van imposar a "Los Guindillas" que van aconseguir un temps de 2m 09' 14''.

En la categoria femenina l'equip de "Les Nones", amb un temps de 2m 19' 26'', es va imposar a la final a "La Mar de Salades", que van fer un temps de 2m 22' 29''.

En la categoria mixta l'equip dels "Els Sorells", amb un temps de 2m 15' 32'', va guanyar al "S'Arrissaga", que va fer un temps de 2m 15' 94''.

Un cop enllestida la competició es va fer l'entrega dels trofeus que va comptar amb la presència dels regidors d'Esports i de Festes, Joan Recasens i Jordi Savall, respectivament. Una sardinada pels assistents va posar el punt i final.

Comenta aquest article