Cultura

Marc Antoni Pérez Olivan presenta "Infinitum", una exposició molt colorista i suggestiva

Per Berta Ruiz

Marc Antoni Pérez Olivan davant d'una de les seves obres que es poden veure a la sala Àmbits del Centre Cultural

La sala Àmbits del Centre Cultural i Ocupacional acull des d'ahir al vespre l'exposició "Infinitum" de Marc Antoni Pérez Olivan.

L'exposició és un recull dels treballs realitzats en els dos darrers mesos de feina de Pérez Olivan. Uns quadres molt coloristes, de format mitjà, amb clares referències a la tècnica del còmic i un element, com la fusta, que apareix i es repeteix en bona part de les seves obres. Segons explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital, "la fusta és un element molt metafòric i suggestiu. Per mi la fusta és vida: és vida passada, és vida futura i d'alguna manera també és memòria". De fet, els quadres de Marc Antoni Pérez Olivan transmeten positivitat i "bon rotllo", com ell mateix afirma, "perquè de mal rotllo ja n'hi ha molt a tot arreu".

Totes les obres tenen molt de color i totes són molt suggerestives, buscant sempre la reflexió i la doble lectura. Per Pérez Olivan, "tots els quadres tenen una doble visió, sobretot depèn de qui les mira. Jo ja no poso títols a les obres, perquè he arribat a la conclusió que és més interessant el que la gent veu, la suggerència que en rep i la idea que en treuen, que no pas el que jo volia dir. Per tant, un cop exposes el quadre ja és de la gent, ja no és tan meu.

Pel que fa a la tècnica, Pérez Olivan explica que tot es basa en la seva experiència passada, ja que havia sigut dibuixant de còmic. Aquest fet, es reflexa molt clarament en les seves obres, perquè tots els quadres són com grans vinyetes de còmic. Cada vinyeta és una història, fent servir la línia plana del còmic, colors molt plans, purs i llampants i utilitzant la tècnica de l'acrílic.

Comenta aquest article