Cultura

Els Toquem Fusta són finalistes del concurs MusiCamp

Per Redacció

Els Toquem Fusta en la seva darrera actuació a Cambrils durant les Festes del Barri de l'Eixample

Els Toquem Fusta han resultat finalistes del festival-concurs MusiCamp. Aquest està destinat a grups musicals novells de les comarques del Camp de Tarragona i està impulsat per l'Associació Cultural Acampada Jove.

En aquesta primera edició del festival-concurs s'han presentat 19 grups i 8 han estat classificats per la fase final. Els Toquem Fusta són un d'aquests 8 grups finalistes. La fase final es divideix en dos concerts, un es realitzarà a Reus, a les Peixateries Velles, demà a la nit, i l'altre es durà a terme a Tarragona, el 3 de juliol a les 21 hores al local de la Colla Jove, al Carrer del Cós del Bou. És en aquest segon concert on actuaran els Toquem Fusta, juntament amb Xeic, No Suquem Mai i Avalot.

Per tal d'escollir el guanyador es tindrà en compte en un 70% la votació del públic assistent al concert que tindrà una butlleta de votació per cada consumició, i en un 30% el jurat d'experts, format per professionals del món de la música. Per tal de fer més democràtiques les votacions i igualar les possibilitats dels conjunts que toquin a Reus i Tarragona, es ponderaran les votacions amb el número total de vots en cada concert.

El grup guanyador del MusiCamp es farà públic el 4 de juliol, i el premi consistirà en poder tocar a l'Acampada Jove que es durà a terme els dies 10, 11 i 12 de juliol a Sant Celoni.

Comenta aquest article