L'atleta cambrilenca Elbereth Lanciano aconsegueix la medalla d'argent al campionat de Catalunya cadet

El passat dissabte 21 de juny es va disputar a Amposta el campionat de Catalunya cadet a l’aire liure. Del Club Atletisme Cambrils hi van participar quatre atletes: Tania Borrero, Sílvia Gutiérrez, Elbereth Lanciano i Inés Moya.

La protagonista de la jornada va ser Elbereth Lanciano, que va assolir el subcampionat en la prova del llançament de martell. Això ho va aconseguir al darrer llançament, donat que fins llavors era tercera. Al darrer intent va llançar l’artefacte a 34'80 metres, avantatjant en més de 3 metres a l'atleta que fins aleshores es trobava en la segona posició. Amb aquesta ja són vuit les medalles que l'Elbereth porta guanyades en campionats nacionals en els darrers quatre anys. Això la converteix en la llançadora local més destacada en aquest apartat. També va competir en la prova de llançament de pes, assolint la sisena posició amb un millor llançament de 9'94 metres.

Una altra actuació destacada va ser de Tania Borrero. Pel matí competia al llançament de pes, assolint la quarta posició amb un millor llançament de 10'47 metres. Per la tarda prenia part en la prova del salt de llargada. Amb un millor salt de 4'76 metres va acabar en cinquena posició. Aquest registre hagués estat marca personal de no ser per l’excés de vent que va bufar amb força durant tota la tarda.

L'altra atleta cambrilenca, la Sílvia Gutiérrez va participar en les dues proves de tanques. Pel matí disputava la primera semifinal dels 300 metres tanques. La manca de control en el pas de la cinquena tanca va provocar que caigués i no pogués acabar la prova. Per la tarda, tot i les molèsties físiques provocades per la caiguda, va prendre part als 100 metres tanques. Acabava tercera a la tercera semifinal, assolint la classificació per a la final. Un cop allí va assolir la setena posició final amb una marca de 17”03.

Per altra banda, Inés Moya va participar en el salt de llargada, acabant en catorzena posició amb un millor salt de 4'14 metres.

Després del període de transició de les vacances d’estiu, la Tania, la Sílvia i l'Elbereth es prepararan per a la darrera cita de la temporada: el campionat d’Espanya cadet que es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 d’octubre a Lugo.