Esports

L'estadi municipal acull el XVI Campionat Local d'Atletisme i el IX Memorial Carolina Marín

Per Pere Ferrando

Imatge d'una de les curses disputades ahir al matí

Ahir diumenge 22 de juny es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el XVI   Campionat Local d’Atletisme.

Es tractava de la 2a. edició feta a l’estadi municipal d’Atletisme, ja que les 14 primeres edicions es van disputar sobre la gespa de la Riera d’Alforja. Amb aquesta competició el Club Atletisme Cambrils en porta ja nou d’oficials en aquest espai de l’estadi d’atletisme.

A més, aquesta edició va comptar amb la novetat de la presència de la video-finish. Un aparell que mesura electrònicament el temps de les curses fins a la centèsima de segon amb una gran precisió.
Per aquest motiu, junt amb les proves de promoció es va permetre la participació d’atletes juvenils que tenien com a objectiu el poder batre algun rècord de Cambrils i, de pas, intentar assolir marques mínimes de participació a Campionats de Catalunya i d’Espanya. I l’experiència va ser força positiva, donat que l’Elisa Laguna va batre el rècord juvenil dels 100 metres llisos amb una marca de 13”22 i el rècord juvenil i absolut del salt de llargada amb un millor salt de 5.10 metres, quedant-se en ambdós casos a les portes de les mínimes estatals.
Tanmateix, la Judith Codorniu va batre el rècord juvenil dels 100 metres tanques amb una marca de 16”58. El proper dissabte tindran una nova oportunitat al Campionat de Catalunya que es disputarà a Vic.

IX Memorial Carolina Marín

Junt amb el Campionat Local es va disputar el IX Memorial Carolina Marín, que premiava als joves més qualificats en l'apartat de la velocitat. És un reconeixement al rècord de la Carolina Marín, atleta del club que ens va deixar fa nou anys, però que tot i així encara és posseïdora del rècord absolut de Cambrils dels 100 metres llisos, amb una marca de 13”01. Els guanyadors de cada categoria van rebre un trofeu amb la figura de la silueta de la Carolina en plena cursa.

La relació dels atletes guanyadors del IX Memorial Carolina Marín van ser els següents: en la categoria benjamí masculí va ser per Pol Ortiz; en aleví masculí va ser per David Álvarez; en la categoria infantil masculí va ser per Joshua Miró i en la categoria absoluta va ser per Xavier Crusells. En la categoria benjamí femení va ser per Paula Bonillo; en aleví femení va ser per Carolina Molina; en infantil femení va ser per Inés Moya i en la categoria absoluta el trofeu va ser per Elisa Laguna.

Una Festa Social de l’atletisme que tindrà continuïtat la propera temporada, la que farà 30 des de que es va fundar el Club.

Comenta aquest article