Cultura

Es presenta la campanya "Cambrils amable", amb l'objectiu de reforçar la imatge amable i acollidora de la població vers el turisme

Per Berta Ruiz



Amèlia Rico, Robert Benaiges i Anna López, ahir en la roda de premsa de presentació de la campanya
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils posa en marxa la campanya "Cambrils amable", amb l'objectiu de reforçar la imatge amable i acollidora de la població cambrilenca amb els turistes i visitants. De fet, l'impuls d'aquesta campanya és un gest simbòlic d'agraïment als treballadors del sector turístic, hoteler i comercial que ofereixen un bon servei al turista, però també a tota la població que es mostra amable i hospitalària vers el visitant.

Ahir, es presentava en roda de premsa aquesta innovadora campanya i, va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Turisme –Anna López– i la directora del Patronat de Turisme –Amèlia Rico–. Sobre la posada en marxa de la campanya "Cambrils amable", Robert Benaiges va voler destacar que la campanya té l'objectiu de reforçar i potenciar l'actitud positiva i d'amabilitat del servei turístic que ofereix Cambrils, ja que "el turisme de qualitat és el que ofereix un tracte de qualitat".

Per la seva part, la regidora de Turisme –Anna López– va voler afegir que el turista que visita Cambrils percep la ciutat "com una ciutat acollidora, amb una imatge amable i hospitalària". Sobre aquesta base, López va explicar que es vol reforçar aquesta imatge i reconèixer la labor de tota la ciutadania de Cambrils. Amb aquesta idea, la campanya es complementarà amb l'edició d'unes mans de plàstic de joguet que serveixen per aplaudir i que es confeccionaran sota el lema de "Un aplaudiment per als ciutadans de Cambrils que són amables i hospitalaris". També s'editaran unes grans mans amb aquest mateix eslògan, les quals es repartiran per tots els establiments hotelers, càmpings i establiments d'allotjament, per tal de fer-los arribar als mateixos treballadors del sector en reconeixement a la seva tasca d'atenció excel·lent.

La primera fase de la campanya es posarà en marxa en els properes setmanes. Durant l'estiu també es complementarà amb una campanya publicitària amb espots radiofònics i televisius i posteriorment, durant la tardor, la campanya tindrà continuïtat a les escoles.

Comenta aquest article