Esports

La Penya Cicloturista Cambrils guanya la 24a Marxa Cicloturista Ruta del Mestral

Per Jordi Blasi



Imatge de grup de la Penya Cicloturista Cambrils, participant en la marxa d'Hospitalet de l'Infant
La Penya Cicloturista Cambrils es va imposar el passat diumenge 8 de juny, en la 24a Marxa Cicloturista Ruta del Mestral, disputada a l’Hospitalet de l’Infant.

La marxa, amb sortida i arribada en aquesta població, va recórrer 105 quilòmetres per carreteres del Baix Camp i de la Ribera d’Ebre. Encara que es tractava d’una prova no competitiva, l’organització sempre aixeca la “bandera verda” entre els 20 quilòmetres que separen el Perelló i Rasquera. El penyista Raül Casadó –que ja va guanyar en l’edició de l’any passat– va tornar a repetir el triomf.
L’escapada es va formar a la sortida del Perelló, en les primeres rampes. El pilot de 80 corredors es va trencar i van quedar dotze cicloturistes al capdavant, la majoria de la Penya de Cambrils. Raül Casadó va ser el més ràpid en l’esprint de la pujada final. Després del reagrupament a Rasquera el grup va continuar en direcció a Móra la Nova i Vandellòs per carreteres secundàries, per arribar finalment a l’Hospitalet.

Cal assenyalar que la Penya Cicloturista de Cambrils va ser la segona amb més nombre de participants, un total de tretze.

Comenta aquest article