Cultura

Es posa punt i final al cicle de contacontes "Viatjant amb contes" que la Biblioteca ha organitzat aquest curs per als més petits

Per Berta Ruiz

 
 
 A dalt, els voluntaris del cicle de contacontes. A sota, un moment de la darrera sessió amb Muntsa Plana
La Biblioteca Municipal va celebrar ahir a la tarda l'acte de cloenda de l'activitat "Viatjant amb contes", que durant tot el curs ha organitzat la Biblioteca i el Servei Municipal d'Atenció a l'Immigrant. Durant totes les sessions, els més petits han pogut viatjar per diferents països del món com Xina, Mèxic, Marroc, Xile o Romania, i conèixer les seves històries, contes i llengües ben diversos. Tot plegat, a través d'un passaport de viatge personalitzat, que en cada sessió han pogut segellar després d'escoltar i conèixer els contes de cada destinació.

Ahir a la tarda, es va tancar aquest cicle, i es va fer amb l'entrega de diplomes als voluntaris que durant tot el curs han participat explicant els seus contes. El regidor de Cultura –Joan Recasens–, la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria– i la bibliotecària municipal –Rosa M. Fusté– van ser els encarregats d'entregar els obsequis a tots els col·laboradors del "Viatjant amb contes".

Tot seguit, es va cloure la sessió amb "Contes del món, acompanyats d'instruments tradicionals" que va explicar la Muntsa Plana. Aquesta va explicar contes tradicionals als més petits, tot acompanyant les seves rondalles amb instruments molt peculiars i desconeguts.

Comenta aquest article