Informació general

Miss i Mister Espanya realitzen una sessió fotogràfica al pub Siddharta de Cambrils

Per Anna Fargas

José Manuel Montalvo i Patricia Rodríguez ahir al pub Siddharta

Els actuals Miss i Mister Espanya, Patricia Rodríguez i José Manuel Montalvo, van realitzar una sessió fotogràfica durant tot el dia d'ahir per la firma de joieria de moda cambrilenca LISKA. La sessió es va dur a terme al pub Siddharta.

La Miss i el Mister Espanya van arribar a Cambrils diumenge, i van iniciar la sessió fotogràfica a les 9 del matí de dilluns, sessió que va finalitzar passades les 6 de la tarda, Patricia Rodríguez i José Manuel Montalvo van marxar ahir mateix després d'atendre als mitjans de comunicació.

LISKA sponsor de Mis i Mister Espanya

LISKA és una firma de joieria de moda de Cambrils i tal i com va explicar Eduard Fenoll, un dels responsables de la firma, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, "no tenim botiga, som distribuïdors, fem la venda a totes les joieries d'Espanya".

La firma és sponsor de Miss i Mister Espanya des de l'any passat, i encara els queda un altre any de contracte. Per aquest motiu LISKA va decidir utilitzar els dos models per al catàleg que realitzen cada any. El catàleg, que sortirà el setembre, presentarà la nova col·lecció de la firma i es distribuirà per les joieries d'Espanya, Portugal i Andorra.

Pel que fa a l'elecció del pub Siddharta com a escenari del nou catàleg, Eduard Fenoll va comentar que "ens agrada l'ambient, el local és molt bonic, i pensem que pot quedar un catàleg molt maco amb aquesta ambientació".

Comenta aquest article