L'atleta David Álvarez aconsegueix la medalla de bronze en la prova de salt amb perxa del campionat de Catalunya

David Álvarez executant la prova de salt amb perxa del Campionat de Catalunya

Aquest passat dissabte es va disputar a Terrassa la fase final del campionat de Catalunya de les categories infantil i aleví.

Un total de sis atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en aquesta fase final: dos en la categoria infantil i quatre en la categoria aleví, assolint uns magnífics resultats, donat que un d’aquests va pujar al podi i tres més van acabar en posició de finalistes, és a dir, entre els vuit millors de Catalunya.
Un altre fet a destacar és que tots els atletes van millorar les seves marques personals i dos d’ells van assolir rècord de Cambrils. Per damunt de tots va sobresortir David Álvarez que va aconseguir la medalla de bronze en la prova del salt amb perxa amb una marca de 2'40 metres, batent el rècord de Cambrils que ell mateix tenia per 10 centímetres.

La resta de l’estadística assolida parla per sí sola: Carolina Molina va ser quarta en els 60 metres llisos en categoria aleví i vuitena en la prova de llargada; Alba Mena va ser setena en la prova d'alçada en categoria aleví i Elrond Lanciano va ser setè en la prova de martell infantil.

Sandra Álvarez, rècord de Cambrils de llançament de martell en la 3a jornada de control juvenil

El mateix dissabte, pel matí, es disputava a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona la 3a. jornada de Control Juvenil organitzada per la Federació Catalana d’Atletisme.

L’objectiu era anar ultimant els darrers entrenaments de cara a les dues màximes cites de la temporada: el campionat de Catalunya que es disputarà a Vic el proper dia 28 de juny i el campionat d’Espanya que es disputarà a Almeria el cap de setmana del 5 i 6 de juliol.

La Sandra va tornar a demostrar el seu gran estat de forma batent el rècord de Cambrils juvenil i absolut de llançament de martell amb una marca de 39'55 metres, millorant en vora 3 metres el rècord anterior que tenia ella mateixa. Aquesta millora espectacular la porta a la 3a. posició del rànquing de Catalunya i a la 9a. posició del rànquing Espanyol actual.

D’altra banda, l'Elisa Laguna demostrava estar plenament recuperada de la lesió que va patir a finals d’abril i que la va tenir apartada de les pistes tres setmanes. Amb una marca de 13”26 va millorar el rècord de Cambrils juvenil que ella mateixa tenia en 13”36. El seu objectiu actual és assolir la mínima de participació al Campionat d’Espanya on es demana 13”10 per a participar.