Informació general

"La Cooperativa Agrícola de Cambrils hauria de servir d'exemple per a la resta de cooperatives del país"

Per Lluís Rovira i Barenys

El secretari general d'Agricultura –Xavier Castella– acompanyat de Robert Benaiges, Anton Mendoza i Josep M. Siuró durant la visita a les instal·lacions de la Cooperativa

El secretari general d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella, i el director dels serveis territorials d'Agricultura, Xavier Vicens, van fer una visita a les intal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, el passat divendres 6 de juny. Acompanyats dels membres de la junta de la Cooperativa i l'alcalde i regidors de l'Ajuntament, els representants del Servei d'Agricultura de la Generalitat van recórrer les instal·lacions i van poder comprovar de prop tots els guardons aconseguits per l'oli d'oliva cambrilenc en els darrers anys.

La visita es va cloure a la sala de reunions on el secretari general va signar en el llibre d'honor i va dirigir unes paraules als membres de la junta de la Cooperativa. Segons va dir i va deixar apuntat al llibre d'honor "la Cooperativa Agrícola de Cambrils hauria de servir d'exemple per a la resta de cooperatives del país". També va felicitar la Cooperativa pels premis assolits.

Comenta aquest article