Cultura

PoemAmbient clou el cicle "Una estona amb la poesia"

Per Anna Fargas

Laura Pallisé en un moment de l'espectacle, darrere els altres rapsodes del grup de teatre Xerinola

El grup de teatre Xerinola va realitzar ahir al vespre l'espectacle de Poesia per la Terra, PoemAmbient, com a cloenda del cicle "Una estona amb la poesia". Les poesies de l'espectacle es van centrar en el medi ambient, ja que ahir es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, i aquest any es celebra l'Any Internacional del Planeta Terra.

Cançons de Bebe, Mago de Oz o Sau recitades pels rapsodes del grup de teatre Xerinola

El recital va consistir en un recull, utilitzant tant el català com el castellà, format per lletres de les cançons d'artistes com Bebe, Mago de Oz, Sau, Estopa o Joan Manel Serrat, poemes i escrits d'internet que feien referència al canvi climàtic. Aquest recull va anar acompanyar de la projecció d'un muntatge audiovisual amb escenes que feien referència al canvi climàtic.

Amb aquests escrits que feien referència al medi ambient, el grup de teatre Xerinola, tal i com va comentar Josep Maria Pallisé, director del grup de teatre Xerinola, va voler aportar el seu granet de sorra per "aconseguir conscienciar una mica més la gent que realment tenim el planeta en perill".

Els 7 rapsodes que van intervenir a PoemAmbient van ser Estrella Ros, Pere Martí, Carlos Ribes, Blanca Martínez, Laura Pallisé, Ricard Gallego i Marta Penya. I la tècnica encarregada del muntatge audiovisual va ser Marta Gutiérrez.

Comenta aquest article