Cultura

Les agrupacions musicals "Oca" i "Orca" de l'Escola de Música ofereixen el darrer concert de final de curs

Per Berta Ruiz

Un moment del concert celebrat ahir a la tarda a la parròquia de Santa Maria

L'Escola Municipal de Música va oferir ahir a la tarda a la parròquia de Santa Maria un concert amb la participació de les agrupacions orquestrals "Oca" i "Orca", els alumnes més petits de l'escola.

L'orquestra Oca, amb el seu director al capdavant –Marcel Pascual– va interpretar les cançons "Hot Cross Buns", una cançó popular de Noruega, "Au clair de la lune", "Naps i Cols" i "Chicken Creeps". Per la seva banda, l'orquestra Orca –sota la batuda del seu director, Francesc Sánchez– va interpretar dues cançons tradicionals franceses "V'ai du bon tabac" i "Pendant la Jeunese", una cançó tradicional americana sota el títol "Little Brown Jug" i "French Dnace". També van interpretar la cançó d'Alfred Pftortner, "El Mosquito Cha-Cha".

Aquest ha estat el segon concert que l'Escola Municipal de Música ha organitzat aquesta setmana a la parròquia de Santa Maria, en motiu del final de curs de les activitats. Recordem que el passat dimarts va ser el torn dels cors de l'Escola Municipal de Música de Cambrils: el Cor d'Iniciació, el Cor Petits Cantors, el Cor Infantil i el Cor Juvenil, i ahir es van tancar els actes amb l'actuació dels músics més petits de l'escola.

Comenta aquest article