Informació general

La pista d'atletisme es podria obrir als usuaris en general a finals d'aquest mes

Per Anna Fargas



Aspecte de la pista d'atletisme
A finals del mes de juny es preveu que la pista d'atletisme es pugui obrir als usuaris en general. Joan Recasens –regidor d'Esports– va explicar ahir en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que durant aquest mes "sortirà a adjudicació la construcció dels vestuaris i mentrestant es col·locarà un mòdul prefabricat per fer-ne les funcions". A més Recasens va explicar que "s'estan preparant els horaris de tots els conserges per tal que es pugui obrir durant les tardes", de manera que al llarg d'aquest mes es pogués obrir la pista d'atletisme al públic en general.

Joan Recasens va explicar que "la idea és obrir la pista per a l'ús públic a final de mes", Recasens va explicar que per tal d'accedir-hi es seguiria el mateix sistema que al Palau Municipal d'Esports, "amb el carnet del pavelló aquest any es podrà fer ús de la pista, i també hi haurà carnets per ús exclusiu de la pista". S'espera que a finals del mes de juny es presentin aquestes millores de la pista d'atletisme.

Es preveu que els dos nous camps de futbol estiguin llestos per la pretemporada

Pel que fa als vestuaris dels dos nous camps de futbol, Joan Recasens va explicar que "el projecte ja està pràcticament enllestit i es traurà a concurs un cop s'hagi tret el de la pista d'atletisme". Abans no es construeixin també es posaran uns mòduls prefabricats per tal que serveixin de vestuaris provisionals.

D'altra banda, actualment s'està realitzant l'asfaltat de la base dels camps sobre el qual s'ha de col·locar la gespa artificial. Un dels camps ja està totalment asfaltat, però l'altre encara està en aquest procés, Recasens va comentar que "les pluges estan endarrerint aquest procés, ja que fins que l'asfaltat no s'asseca bé no es pot posar la segona capa".

Es preveu que per la pretemporada dels equips infantils, que s'inicia a setembre, ja es podrà disposar d'aquestes instal·lacions.

Comenta aquest article