Informació general

Es construirà una rotonda entre els carrers de Jaume Ferran i Moragas i Barret per millorar el trànsit, en un punt força complicat

Per Berta Ruiz

 
 
A dalt, tram de l'encreuament del carrer de Jaume Ferran i Moragas i Barret . A sota, els treballs que s'estan realitzant en el barranc
L'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa fa unes setmanes el projecte de construcció d'una rotonda entre el carrer de Jaume Ferran i el carrer de Francesc Moragas i Barret –al barri de la Parellada– a l'alçada del pont situat sobre el barranc de la Verge del Camí, i que és un dels principals punts de sortida de vehicles cap a la carretera de Montbrió i l'autopista, així com els vehicles que accedeixen al nucli urbà des d'aquestes vies.

El regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient –Joan Mas– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital alguns dels detalls d'aquest projecte, que té l'objectiu principal de millorar la fluïdesa del trànsit en un punt de circulació força complicat del municipi.

Treballs en el barranc

Joan Mas ha explicat que aquesta obra té dues fases. Actualment, s'està treballant en la primera d'aquestes, que s'està fent dins del barranc de la Verge del Camí, en un tram molt proper al pont. Segons Mas, "s'està eixamplant aquesta part i a la vegada també s'està treballant en la reparació del pont", perquè segons ha explicat el regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient, "té molts anys i tenia algunes deficiències". Sobre la part en la qual s'està treballant ara també es farà una paret d'escullera. Aquests treballs en l'espai del barranc podrien durar uns tres mesos, i posteriorment s'iniciarien les obres de la rotonda.

Aquesta rotonda es situaria en l'encreuament entre els dos carrers de Jaume Ferran i Francesc Moragas i Barret, per tal de "distribuir millor el trànsit, ja que és un encreuament força perillós i la visibilitat no és massa bona. Amb aquesta rotonda es facilitarà el trànsit", segons va afirmar ahir Joan Mas.

En aquest projecte també s'inclou l'ampliació de les voreres que hi ha a banda i banda del pont, es canviarà l'enllumenat en aquesta zona i s'instal·larà un nou monòlit, seguint la línia de "portes d'entrada a Cambrils" que hi ha en els diferents accessos al municipi.

Comenta aquest article