Esports

L'atleta cambrilenca Sandra Álvarez queda setena en la prova de pes del campionat de Catalunya absolut

Per Pere FerrandoL'atleta cambrilenca Sandra Álvarez, durant un moment de la prova de llançament de pes
L’Estadi Joan Serrahima de Barcelona va ser l’escenari, aquest diumenge 1 de juny, del LXXXVIII Campionat de Catalunya Absolut.
En els darrers anys, el campionat presenta un format OPEN, una barreja de campionat i míting, que l’està convertint en un espectacle esportiu d’alt nivell. Els atletes més destacats de Catalunya competeixen, a la final, amb destacats atletes de nivell estatal i internacional.

Enguany el Club Atletisme Cambrils tenia representació en aquesta festa de l’atletisme en pista català amb la presència de la juvenil Sandra Álvarez. Feia 20 anys que una atleta femenina no prenia part al Campionat de Catalunya Absolut.

En la que està essent la seva millor temporada, la Sandra participava a la prova del llançament de pes. Al llistat de participants s’hi trobaven les dues millors especialistes estatals de la prova, la reusenca Iratxe Quintanal i l’asturiana Martina de la Puente. Cal recordar que la primera va participar als passats Jocs Olímpics i que és la actual recordwoman estatal.

Amb un millor llançament de 9,40 metres, la Sandra assolia la 7a. posició final. Una posició de finalista molt meritòria donat que encara es troba en categoria juvenil.

3a Jornada dels campionats territorials a l'aire lliure

En altre ordre de coses comentar que el passat dissabte 31 de maig es va disputar a Camp Clar la 3a. jornada dels Campionats Territorials a l’Aire Lliure en les categories aleví, infantil i cadet i el Campionat Territorial de Clubs de categories S-14 i S-18.

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van seguir rendint a l’excel·lent nivell que darrerament ens tenen acostumats, guanyant a les categories S-14 masculí i S-18 femení i quedant segons a la categoria S-14 femení. La marca més destacada de la jornada va anar a càrrec de la Tania Borrero, que amb una marca de 10,52 a la prova de llançament de pes cadet va assolir la marca mínima de participació al Campionat d’Espanya.

Comenta aquest article