Cultura

El poeta Alfredo Gavin tanca el curs 2007-2008 de l'Aula de Poesia de la URV

Per Berta Ruiz

Ramon García Mateos va presentar el darrer acte de l'Aula de Poesia
Ramon García Mateos va presentar el darrer acte de l'Aula de Poesia

L'Aula de Poesia de la URV a Cambrils va cloure's el passat divendres al vespre amb la darrera sessió de lectura. Aquesta es va fer a la sala d'actes del centre Les Basses, i va comptar amb la presència de l'escriptor Alfredo Gavin, durant la qual va presentar el seu darrer llibre "Els castells de la memòria". El director de l'Antena del Coneixement –Ramon García Mateos– va ser l'encarregat de presentar l'acte.

 

 

Aquest autor, nascut a Ribarroja d'Ebre ha publicat nombrosos llibres de poesia com "Ceremonias de paso" (1992), "Decir buenos días nuevamente" (1997), "Sonetos de la intemperie" (2001), "El somni d'un riu" (2002), "Allí donde el amor" (2003) i el seu darrer llibre de pomes en català "Els castells de la memòria", publicat aquest any 2008. També ha participat en diferents llibres col·lectius "Pasión primera", "Homenaje a Vicente Aleixandre", "Poemax", "Tempestades de amor contra los cielos", "Homenaje a José Agustín Goytisolo" i "Cambrils, retrats amb paraules" (2005), entre d'altres.

D'altra banda, Alfredo Gavin també destaca per la seva obra pictòrica, especialment amb la tècnica de les tintes i les aquarel·les. Les seves obres han estat exposades en espais de Tarragona i Altafulla.

Comenta aquest article