Bons resultats dels tretze atletes del Club Atletisme Cambrils participants en la fase prèvia del campionat de Catalunya

Carolina Molina en la prova de salt de llargada

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Manresa la fase prèvia del Campionat de Catalunya en categories d’iniciació.

La pluja va marcar les jornades classificatòries, donat que ha fet suspendre les proves a la categoria cadet i algunes de les categories aleví i infantil. Per part dels atletes del Club Atletisme Cambrils cal destacar que tots els atletes participants es van classificar per a la jornada final: 13 atletes classificats per a la fase final d'un total de 13 participants. En total, sis atletes alevins, dos atletes infantils i cinc atletes cadets van assolir places a la jornada final, reservada a les 12 millors marques de cada prova i categoria.

En la categoria cadet van ser: Sílvia Gutiérrez en els 100 metres tanques i els 300 metres tanques; Elbereth Lanciano en el llançament de martell i llançament de pes; Tània Borrero en el salt de llargada i el llançament de pes; Anastasiia Skrynnyk en els 300 metres llisos i llançament de javelina i Inés Moya en el salt de llargada i salt d'alçada.
En la categoria infantil, els cambrilencs destacats van ser Elrond Lanciano en el llançament de disc i llançament de martell i David Álvarez en el salt amb perxa. I en la categoria aleví van destacar Carolina Molina en els 60 metres llisos i el salt de llargada; Alba Mena en els 60 metres tanques i el salt d'alçada; Guillem Sarrà en els 60 metres llisos i el salt de llargada; Pablo Paradinas en els 60 metres llisos; Enric Manrubia en el llançament de disc i Albert Baquer en el salt de llargada.

L’actuació més destacada va anar a càrrec de la Carolina Molina, que va acabar en la primera posició al salt de llargada aleví amb un millor salt de 3'98 metres, que suposa un nou rècord de Cambrils de l’especialitat, millorant en 1 centímetre la plusmarca anterior que ella mateixa tenia.

La fase final es disputarà a Terrassa el 7 de juny per a les categories infantil i aleví i a Amposta el 22 de juny per als cadets.