Cultura

Un concert líric amb la mezzosoprano Inés Moraleda i el pianista Josep Surinyac obren el cicle inaugural de la Cripta

Per Redacció

Un moment del concert d'ahir al vespre a la Cripta de l'Ermita

Ahir diumenge 25 de maig al vespre es va donar el tret de sortida al Cicle inaugural de la Cripta de l'Ermita –el primer després de la remodelació d'aquest emblemàtic espai– amb el concert de la mezzosoprano Inés Moraleda i el pianista Josep Surinyac, que van interpretar un recital líric sota el títol de "Pantalons i faldilles", en què van interpretar obres de Haendel, Mozart, Gluck, Gounod, Bizet, Massenet, Satie i Rossini.

Dins d'aquest cicle inaugural de la Cripta s'han programat un seguit d'espectacles i activitats molt variades. A banda d'aquest primer concert amb temàtica lírica, el proper 31 de maig arribarà el segon concert amb una proposta de jazz que comptarà amb l'actuació del Tarragona Hot Trio i el seu programa "Tribut a Cole Porter". El primer cap de setmana de juny estan previstes dues propostes, per una banda, la conferència "Escoltem quan sentim Música" a càrrec del compositor i director del Festival Nous Sons, Josep Maria Guix i per una altra banda el diumenge, la projecció de la pel.lícula "L'Heroi del Riu" de Buster Keaton amb Carles Robert –al piano– i Miquel Àngel Marin al clarinet, recuperant aquest vessant del cinema clàssic amb acompanyament de música en directe.  

El diumenge dia 22 de juny, serà el torn dels més petits amb la programació d'un espectacle infantil en col.laboració amb l'Auditori, "Els poble de vent i de fusta" per a nens i nenes a partir del dos anys i el dimarts dia 24 de juny tancarà el Cicle Inaugural el violoncelista Oriol Aymat amb un programa que inclou els sis preludis de les Suites de Bach i Britten.

Comenta aquest article