Cultura

Els alumnes del taller de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran exposen les seves obres a l'Espai El Pati

Per Berta Ruiz

Imatge de grup dels alumnes del taller de pintura i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran

L'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional va ser l'escenari ahir al vespre de la inauguració de l'exposició de pintura i dibuix del taller de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran, en el marc de les activitats paral·leles de la Fira Multisectorial de Cambrils.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– va ser l'encarregat d'inaugurar la mostra, i va voler destacar l'esforç de totes i tots els artistes del taller, així com el nivell que any rere any es va superant. Cal destacar també, que l'acte d'inauguració va comptar amb una àmplia representació dels alumnes que formen part del taller.

Enguany, la mostra realitzada pels alumnes del taller de pintura i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran –amb la seva professora Marta Argentina– recull una bona part dels treballs realitzats al llarg d'aquest curs d'activitats, amb una destacada selecció de quadres realitzats amb olis, tant amb la tècnica del pinzell com amb la tècnica de l'espàtula i utilitzant d'altres novedoses tècniques com les del paper de diari, que cobreix la tela abans de pintar-hi al damunt.

Aquesta exposició es podrà visitar a l'Espai El Pati fins el dia 16 de juny.

Comenta aquest article