Cultura

L'objectiu d'apropar el patrimoni als cambrilencs ha centrat la jornada de portes obertes dels museus de Cambrils

Per Anna Fargas

Jordina Biosca durant l'espectacle de contacontes a la Torre del Port

Cinc dels espais que el Museu d'Història de Cambrils té en gestió, el museu Molí de les Tres Eres, el Museu Agrícola de Cambrils, la Torre de l'Ermita, la Torre del Port i la Vil·la Romana de La Llosa, van obrir les seves portes aquest cap de setmana en motiu del 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus.

L'acte més destacat d'aquest cap de setmana va ser la representació de "Rondalles d'aigua i sal" que es va dur a terme el dissabte a la tarda a la Torre del Port a càrrec de la contacontes Jordina Biosca. En un marc molt adient, el de la Torre del Port, Jordina Biosca va explicar contes i rondalles relacionades amb el mar en un ambient acollidor i amb un públic molt participatiu.

15 dies d'activitats relacionades amb els museus

Des del dia 7 de maig i fins el proper dia 21, que es realitzarà la presentació del projecte del Museu Marítim de Barcelona "Pescadors i barques de Cambrils", al Centre Cívic Les Basses, s'han programat activitats relacionades amb els museus. L'objectiu d'aquestes activitats és, tal i com va explicar Gerard Martí, director del Museu d'Història de Cambrils, que "volem que no sigui només tancar i obrir les portes dels museus sinó que també hi hagi una serie d'activitats didàctiques que acostin el patrimoni a la gent i sobretot que sigui de cara a la gent de Cambrils".

Comenta aquest article