Informació general

La pluja marca els actes de la Festa de la Interculturalitat, la Solidaritat i el Comerç Just

Per Anna Fargas

La Festa va realitzar-la al Parc del Pescador, aquest passat dissabte

La Festa de la Interculturalitat, la Solidaritat i el Comerç Just, que es va realitzar aquest dissabte durant tot el dia al Parc del Pescador, es va veure marcada per la pluja que va caure durant tot el matí. Tot i que la tarda es va desenvolupar amb normalitat, ja que a partir de les 5 va deixar de ploure, durant el matí, es van haver de desmuntar la quinzena de carpes de les ONG's a l'espera que deixés de ploure. I, fins i tot, es va plantejar la possibilitat d'ajornar la festa pel dia següent, ja que tal i com va comentar Oliver Klein –regidor de Cooperació i Solidaritat– "les ONG's estaven a l'espera de poder donar a conèixer la feina i la tasca que realitzen".

La pluja però, va obligar a traslladar la "Degustació de gastronomia internacional" al Centre Cívic de Vilafortuny que, tot i el trasllat, va gaudir d'una bona assistència de públic. A més els espectacles que estaven previstos per les 19:30 com "Ori Here" de la Polinèsia o "Tam-Tam Àfrica" de percussió africana, es van haver d'anul·lar. Tot i això l'associació Peulla Brotes Nuevos, associació de llatinoamericans de Cambrils, va voler oferir un espectacle de balls típics de Xile per ambientar la degustació.

Cloenda d'una setmana d'actes interculturals

Amb la Festa de la Interculturalitat es donava punt i final a les VI Jornades Interculturals i Solidàries, organitzades per la regidoria de Cooperació i Solidaritat i la regidoria de Polítiques Socials i Salut, que s'han realitzat durant una setmana carregada d'actes, com xerrades o les projeccions del II Cicle de Cinema Solidari que encara continuaran realitzant-se el dia 23 de maig amb la projecció de "Shoroc", el dia 26 de maig amb "Biografia del Che Guevara" i el dia 30 de maig amb "Camino a Guantanamo", totes elles al Cinema Municipal Rambla.

Comenta aquest article