Cultura

"Assassins Criminals" de Michael Amorous Moore clou la temporada del Basic's Cambrils

Per Anna Fargas

Imatge d'un moment de l'espectacle a la sala Ka l'Arrib

La temporada de Basic's Cambrils va finalitzar aquest divendres a la nit a la sala Ka l'Arrib amb l'espectacle de Michael Amorous Moore "Assassins Criminals". Michael Amorous va presentar una sèrie de personatges i cançons coneguts per la majoria de públic assistent a l'acte per la seva participació en la Nit d'Artistes de Cambrils. El personatge de Michael Amorous Moore va ser el primer en aparèixer en escena amb la cançó "Assassí Criminal", seguidament qui va aparèixer va ser Miquel Àngel, l'estudiant d'informàtica, que va interpretar "Copiado, pegado". El públic va estar en tot moment animant l'espectacle i fins i tot van participar en els balls i coreografies que el personatge els hi va proposar.

Els Basic's tornaran el setembre

Després del primer contacte de la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC), col·laboradora en aquesta temporada, amb el Basic's Cambrils; Pere Martí, membre de la NAC, va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "l'experiència ha estat molt bona i es repetirà, tot i que ja esperàvem i desitjàvem l'assistència de públic que hem tingut en els tres actes ens ha sorprès molt positivament la participació de la gent".

Les properes cites on es podran veure els artistes de la NAC, abans del 16 d'agost quan es durà a terme la Nit d'Artistes, serà en el programa de la Festa Estiu,  el 5 de juliol l'AMIC (Associació de Mags i Il·lusionistes de Catalunya) amb l'espectacle "Abracamàgia" i l'11 de juliol el grup Pepino & Cia amb l'espectacle "Ni tu, ni jo".

Pel que fa a la propera edició dels Basic's Cambrils, Pere Martí va explicar que es durà a terme en els mesos de setembre, octubre i novembre, i que "tenim intenció de fer un cartell compartit amb els artistes de la NAC i els concerts a Ka l'Arrib, a més de qui també hi vulgui col·laborar".

Comenta aquest article