Informació general

La Policia Local posa en marxa una campanya preventiva per disminuir l'excés de velocitat dels vehicles en la via urbana

Per Redacció

La Policia Local de Cambrils posa en marxa una campanya de prevenció de l'excés de velocitat dels vehicles, amb la instal·lació de radars en 20 punts diferents del municipi.

Després de dues setmanes recollint dades en 14 dels 20 punts establerts per fer controls de velocitat a un total de 3.759, la Policia Local ha informat que un de cada cinc vehicles que circulen per la xarxa urbana de Cambrils cometen infracció per excés de velocitat. L'objectiu principal d'aquesta campanya de la Policia Local no és sancionar als conductors sinó que siguin conscients del perill que entranya circular a una velocitat per sobre de la permesa.

La Policia Local continuarà realitzant controls de velocitat amb radar durant dues setmanes més i s'aturaran als conductors que incompleixin els límits de velocitat, se'ls notificarà de la infracció comesa, se'ls realitzarà una prova d'alcohol i drogues i es realitzarà un control de la seva documentació. Un cop avisats i informats de les repercussions administratives i sancionades i de la retirada de punts que els podria haver ocasionat la falta, se'ls farà entrega d'un avís recordatori. Els controls també s'avisaran mitjançant una senyal ocasional just abans d'arribar al punt del radar.

Tot i això, en el cas un vehicle superi en 60 quilòmetres/hora el límit de velocitat establert en via urbana, el conductor serà detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Comenta aquest article