Informació general

Els premis Èxit de la Fecam recauran enguany en la Coral Verge del Camí, l'empresa Verdcamp i el poble d'Aragó

Per Berta Ruiz



El president de la Fecam –Tomàs Arcos– i el coordinador de la Nit dels Empresaris de Cambrils, Josep Pujol
El proper divendres 23 de maig la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM) celebrarà la Nit dels Empresaris de Cambrils amb el tradicional sopar-gala al restaurant Mas Gallau, que enguany arriba a la seva sisena edició. El sopar també comptarà amb l'actuació de Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries.

Ahir al matí es van fer públics, a la seu de la FECAM, els noms de les entitats i empreses que enguany rebran el Premi Èxit per les seves iniciatives empresarials. L'acte va anar a càrrec del president de la FECAM –Tomàs Arcos– i també del coordinador de l'acte, Josep Pujol. En el transcurs del sopar s'entregaran els Premis Èxit 2008 a aquelles entitats i empreses més destacades per la seva història i trajectòria.

Premis per a la Coral, l'empresa Verdcamp Fruits, el poble d'Aragó i una menció honorífica a Josep M. Domingo

Un dels premis Èxit d'enguany serà entregat a la Coral Verge del Camí, un reconeixement fruit de la seva història –enguany es compleixen 40 anys del seu naixement– i també de la seva trajectòria artística a nivell estatal com internacional, tal i com va apuntar ahir Tomàs Arcos. Segons va explicar el president de la FECAM, també s'entrega aquest reconeixement a la Coral Verge del Camí, "per portar el nom de Cambrils arreu del món, amb les seves actuacions a l'estat espanyol i a d'altres països com Bèlgica, França, Itàlia, Argentina o Uruguai".

I un altre dels premis Èxit de l'edició d'enguany recaurà en l'empresa cambrilenca de productes agrícoles Verdcamp Fruits S.A. Aquesta empresa, propietat de la família Barrabeig, va posar-se en marxa l'any 1989, aleshores amb una extensió de cultiu d'unes 90 hectàrees, i avui en dia compta amb 160 hectàrees de cultiu. Tal i com va detallar ahir en roda de premsa Tomàs Arcos, Verdcamp es dedica a la producció i venda internacional de productes agrícoles de temporada, amb una mitjana de producció anual d'entre 11.000 i 12.000 tones. Els seus productes s'exporten a països com França, Bèlgica, Holanda, Alemanya o Itàlia, i la propera campanya també s'obriran mercat a Anglaterra. A banda, l'empresa cambrilenca també comercialitza a l'estiu una varietat de síndria molt especial, l'anomenada fashion, de la qual només uns deu productors a tot l'estat espanyol en produeixen; participa en el projecte "Disfruta y verdura" i també comercialitza un kitt de productes de temporada a domicili. Per tota la seva trajectòria professional, pel seu esperit innovador i "per portar el nom de Cambrils per tot el món", l'empresa Verdcamp també rebrà el reconeixement de la Fecam.

Per altra banda, des de la Fecam també s'ha volgut reconèixer enguany, la fidelitat del poble aragonès vers Cambrils com a destinació de turisme, tant a l'estiu i com a destinació per a fixar la seva segona residència. El president de la Fecam –Tomàs Arcos– va destacar la voluntat de distingir "al poble d'Aragó per la seva fidelitat a Cambrils, tant a nivell turístic com a nivell d'inversió", ja que és una de les comunitats més importants que disposen de segona residència al municipi. En representació del Gobierno de Aragón, hi serà present en el sopar-gala el viceconseller de turisme d'aquesta comunitat.

Finalment, des de la Fecam també es farà una menció honorífica pòstuma a Josep M. Domingo Pallejà, que va morir el passat 3 de maig. Tomàs Arcos va destacar la figura de Josep M. Domingo –soci de la Fecam i empresari de l'empresa Àrids i Excavacions Domingo S.A.– per la seva contribució professional i empresarial a Cambrils.

Comenta aquest article