Esports

L'estadi d'atletisme acull una nova jornada de la Lliga Catalana de Club amb molts bons resultats pels atletes locals

Per Pere Ferrando

L'atleta cambrilenc Òscar Gargallo va ser el guanyador de la prova de salt d'alçada

El passat diumenge 11 de maig tornava a Cambrils la Lliga Catalana de Clubs. El Club Atletisme Cambrils va organitzar la 3a. jornada de les quatre que configuren el grup de la 3a. divisió masculina i 2a. divisió femenina.

En l’apartat femení van prendre part quatre equips: el Club Atletisme Nou Barris de Barcelona, el Club Atletisme Canovelles, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia de l'Hospitalet de Llobregat i l’equip local format per atletes del Club Atletisme Cambrils, FACVAC de Valls i C.A. Espluguí.

En l’apartat masculí van ser cinc els equips participants: el Club Esportiu Penedès de Vilafranca, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat, el Club Atletisme Canovelles, l’Agrupació Catalana d’Atletes Veterans i l’equip local abans esmentat.

En cada jornada es va disputar la meitat del programa de proves habituals d’una competició d’atletisme en pista. En aquesta, el públic assistent va poder presenciar els 200, 800 i 5.000 metres llisos, els 400 metres tanques, els 5.000 metres marxa i els relleus 4 x 400 metres llisos tant en categoria masculina com femenina. Els salts d’alçada i llargada masculí i triple i perxa femení i els llançaments de pes i javelina masculí i els de martell i disc femení. Sis hores i mitja distribuïdes en dues jornades que han donat una visió de l’atletisme en categories superiors. A diferència de la jornada anterior, el bon temps va ser present durant tota la disputa de l’encontre, tot i que el fort vent no va ajudar a assolir un bon nivell de marques.

La participació dels atletes locals va ser força reeixida. Les noies van contribuir a que l’equip femení del que formaven part guanyés l’encontre, destacant les victòries de Sandra Álvarez en la prova de llançament de martell, establint el rècord de l’estadi de l’especialitat i la Judith Codorniu al salt amb perxa. En l’apartat masculí va destacar la participació d'Òscar Gargallo, vencent en el salt d’alçada i quedant segon al salt de llargada

La quarta i darrera jornada es disputarà el proper diumenge a Valls. Aquesta ha estat la vuitena competició oficial que l’Estadi d’Atletisme de Cambrils ha acollit en el seu any d’existència.

Comenta aquest article