L'equip sènior masculí A del CB Cambrils queda quart de la lliga regular i disputarà els play-off d'ascens a Segona Catalana

Un moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre l'Oleastrum i el Jesús Catalònia

Territorial Preferent

Roquetenc 2 - FC Cambrils 2

El Cambrils va sumar aquesta jornada un empat contra el Roquetenc, el sisè classificat. Els cambrilencs van avançar-se en el marcador amb un gol d'Isma, tot i que els locals van aconseguir la igualada uns minuts després. Novament, el Roquetenc va avançar-se en el marcador posant el 2 a 1, tot i que a 20 minuts per al final del partit, novament Isma aconseguir la igualada per al Cambrils. A falta d'un minut per al final de l'encontre, el Cambrils va disposar d'una ocasió claríssima, que el porter local va treure sota pals. Finalment, repartiment de punts. El Cambrils rebrà el proper cap de setmana la visita de l'Horta.

Primera territorial

CF Oleastrum 0 - Jesús Catalònia 2

L'Oleastrum va encaixar aquesta jornada una nova derrota, i haurà de seguir lluitant per aconseguir una situació més tranquil·la en la classificació. Els locals van dominar el joc i la pilota, tot i que els hi va mancar contundència de cara a porteria. Aquesta falta de claredat davant de gol, va impedir que poguessin transformar les poques ocasions que van tenir, davant d'un Jesús Catalònia molt ordenat defensivament. En el minut 23 de la primera part, els visitants s'avançaven en el marcador. L'Oleastrum però, no va aconseguir acostar-se en el marcador, i el Jesús Catalònia materialitzava el segon i definitiu gol en el minut 61. La propera jornada, l'Olesatrum visitarà el camp del Salou.

Segona Territorial

Reddis - Vilafortuny (Suspès)

El partit que havia de disputar-se aquest passat dissabte, es va haver de suspendre perquè el camp del Reddis es trobava en un estat impracticable a causa de la forta pluja caiguda.
A banda, el Vilafortuny disputarà demà dimarts, la segona part del partit contra l'Esc. Valls, que va suspendre's  i que faltava per disputar-se. Tot i això, el Vilafortuny ho farà amb 6 jugadors –ja que en la segona part d'aquell partit, 5 jugadors van ser expulsats– contra 10 jugadors de l'Esc. Valls.

Sènior masculí A

CB Cambrils 69 - Sant Boi 45

El primer equip del Club Bàsquet Cambrils va aconseguir aquesta jornada la victòria contra el Sant Boi per 69 a 45, i ha aconseguit quedar quart classificat, plaça amb la què podrà jugar el proper cap de setmana la fase d'ascens a Segona Catalana.
La primera part del partit va ser força igualada, tot i que els cambrilencs van anar dominant en el marcador i en el joc, que es va caracteritzar per un bon tir exterior per ambdues parts. Durant el segon quart, el Cambrils va continuar amb la mateixa tònica i va seguint marcant les diferències en el marcador, marxant al descans amb 6 punts d'avantatge, 36 a 30. En la represa però, el Cambrils va defensar molt intensament, va exercir una forta pressió sobre el rival i va aconseguir gran part dels rebots. El joc ràpid i efectiu del tercer quart va donar un bon coixí de punts als cambrilencs, que van fer un parcial de 15 a 5. El darrer quart va seguir amb la mateixa intensitat i el Cambrils va continuar dominant el joc i el marcador, fins al definitiu 69 a 45.

Els partits de la fase d'ascens a Segona Catalana s'iniciaran el 16, 17 i 18 de maig amb la primera eliminatòria prèvia. La segona serà el dia 24 de maig i la tornada es jugarà el dia 25 de maig.

CFS Angels Amposta 7 - Mediterrani 4

Amb la derrota d'aquesta jornada, el Mediterrani es complica la seva permanència a la Preferent Catalana, i ja no depèn d'ell mateix. Ara està obligat a guanyar a l'Alforja i esperar els resultats que aconsegueixin el Vinyols, La Ràpita i el Valls. Ara mateix, el Mediterrani té 23 punts i li queda un partit per jugar; La Ràpita té 22 punts i li queden tres partits per jugar; el Valls té 22 punts i li resten dos partits per jugar i el Vinyols que té 17 punts i li resten dos partits.