Cultura

Human Trash + La Pubilla Daltònica porten al Centre Cultural el sorprenent espectacle Polipaleta!

Per Berta Ruiz



La Pubilla Daltònica durant un moment de l'actuació, ahir al Centre Cultural
El Centre Cultural va ser l'escenari ahir al vespre de l'espectacle Polipaleta!, dins del cicle "Una estona amb la poesia".

Per aquesta ocasió es va comptar amb l'actuació de les tarragonines Human Trash + La Pubilla Daltònica. Un espectacle del tot diferent als recitals convencionals de poesia, que va iniciar-se amb un moment molt sorprenent i força xocant. Una de les actrius, La Pubilla Daltònica –Laura Gutiérrez– va aixecar-se les faldilles i damunt d'un orinal va estar-se uns segons defecant, després va netejar-se amb un tros de paper higiènic, se'l va endur a la boca i després el va llançar al públic, força sorprès per l'embogit inici de l'espectacle.

Tot seguit, va fer la seva aparició la rapsoda Human Trash –Txus Garcia– que va iniciar un recital literari força inquietant, amb textos poètics profans, contrapoètics i desconeguts.

Un espectacle en el què l'humor, les poesies en català i en castellà, les bases sonores i les petites performances, estan pensades per sorprendre al públic i enganyar-lo.
Darrera de la seva "poesia amb mala llet", Human Trash + La Pubilla Daltònica pretenen fer una sàtira sobre l'iconografia tradicional del teatre català. Una barreja d'intel·ligència, de mofa i de ridiculització que no deixen indiferent a l'espectador.

Comenta aquest article